hannah huidcoach - Bilthoven - De Bilt - Utrecht - Zeist

hannah huidcoach - Bilthoven - De Bilt - Utrecht - Zeist

hannah huidcoachAls gecertificeerd hannah huidcoach werkt ik met de topproducten van hannah. hannah werkt  volgens een uniek systeem voor huidverbetering. Een hannah huidcoach doet veel meer dan alleen maar het structureel verzorgen van de huid, wat een schoonheidsspecialiste doet.

Alles valt en staat met het op de juiste wijze coachen n begeleiden van u als clint. U zult u eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren n thuis structureel onderhouden om optimaal van het systeem te kunnen profiteren. Als huidcoach ben ik in staat om u dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips.


hannah huidcoach


Bij aanvang van iedere behandeling wordt een individuele huidanalyse met behulp van de Skin Analyzer gedaan. De Skin analyzer meet vocht, vet en de pH waarde van uw huid. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Wanneer u deze adviezen opvolgt, kunt u bij de volgende behandeling met behulp van de Skin analyzer zien hoe uw huid verbeterd is ten opzichte van de laatste behandeling !

 

 kijk ook eens op www.huidcoach.nl


Corine's Beauty Corner, uw hannah specialist en hannah huidcoach voor Bilthoven en De Bilt. Op enkele minuten rijafstand van Utrecht en Zeist.